Wij zijn creatieve campagnemakers. Toffey werkt aan ideeën die gezien moeten worden. We geven vorm aan merkwaardige initiatieven en verbinden deze met het juiste publiek. Campagnes die blijven plakken. Typisch Toffey.
Ge en categorie
BY: BY: Toffey

Young & Free

16 maart 2017
0
Toffey

Verkiezingen, oorlog en onrecht schudden een generatie activisten wakker. In een serie krachtige portretten stelt Bevrijdingsfestival Brabant 15 jonge vrijheidsstrijders aan je voor. Millennials uit Brabant, opgegroeid in een vrij Europa zonder grenzen. Eigentijdse portretten met een boodschap. Waar sta jij voor? Wat betekent vrijheid voor jou? Dat lees je hier.

Fotografie door @Ralph Roelse
Styling door @Team BRUKT
Campagne concept door @Toffey

Meer informatie vind je op de young and free pagina die we bouwden voor Bevrijdingsfestival Brabant.

Lees verder
BY: BY: Toffey

Own Who You Are

3 maart 2017
0
Toffey

Voor Bevrijdingsfestival Brabant creëert Toffey een online campagne gericht op de jongere doelgroep die het festival wil aantrekken.

In lijn met het thema ‘Wat betekent vrijheid voor jou?’, ontwikkelt Toffey een eigentijdse, activerende en toegankelijke fotoserie gebaseerd op het beeld van de hedendaagse vrijheidsstrijder. Met hulp van fotograaf Ralph Roelse en team Brukt, die wel raad weten met models & styling, schoten we afgelopen woensdag een paar rake foto’s. Ook zijn alle vrijheidsstrijders geïnterviewd. Hun visie op vrijheid maakt de beelden krachtiger.

Benieuwd naar de campagnebeelden? Even geduld, binnenkort zijn ze te bewonderen op de online kanalen van Bevrijdingsfestival Brabant.

Lees verder
BY: BY: Toffey

Hello Iza & Merel!

6 februari 2017
0
Toffey

Vanaf vandaag twee nieuwe gezichten bij Toffey!

Op links zie je Merel, 20 jaar en rasechte Tilburger. Merel studeert Communicatie & Multimedia Design aan Avans Hogeschool in Breda en gaat de komende periode aan de slag als onze stagiaire Visuele Communicatie.

Op rechts hebben we Iza (22 jaar). Een import Rotterdamse die voor haar studie International Lifestyle Studies naar Tilburg is uitgeweken. Tijdens haar stage gaat Iza aan de slag met alle zaken omtrent Marketing & Communicatie.

Deze nieuwbakken Toffies vind je de komende zes maanden op kantoor.

Lees verder
BY: BY: Toffey

Toffey goes out with a Bang!

21 december 2016
0
Toffey

Volgens Griekse traditie neemt Toffey afscheid van een heel tof jaar! Een jaar waarin we in een nieuwbakken formatie en een vers kantoor, met fijne mensen aan mooie projecten werkten. Scherven brengen geluk. We kijken uit naar een nieuw jaar en smijten ook in 2017 graag een bord met je stuk!

Fijne feestdagen van de Toffies!

2016 was het jaar van de volgende projecten:

ASN Bank / Aus Berlin / B*THERE festival / Bosch Parade / Brabant C / BrabantKennis / Club Smederij / DIT Editie #1 / Do It With Others – Yona Friedman / Dwalerij / EenVijfVijf / European Social Innovation Week / Food Hall 88 / Gebouw 83 / Gemeente Tilburg / Green Events Nederland / Human Rights Tattoo / Incubate / InScience – Dutch International Science Film Festival / Kunstbende Nederland / Citymarketing Tilburg / MCSI / Noah Steelman Music / Pop Up Cinema / Popsport / Qanvas / Smeer ‘m / Some Shorts / Stuk van het Jaar / Taalnetwerk Midden Brabant / The Next Mobility Hack / Tilt Festival / Voor de Wereld van Morgen / We Are Mundial – Dank voor de spetterende samenwerking!

Fotocredits: Sander van Bussel

Lees verder
BY: BY: Toffey

Human Rights Tattoo around the world

19 december 2016
0
Toffey

Guadalajara – New York – New York

Op reis met Human Rights Tattoo, dat is toch wel één van de favoriete bezigheden van Toffey. Het najaar van 2016 stond in het teken van twee reizen naar het Westelijk halfrond van de wereld; Guadalajara, Mexico en New York City, USA. En Niki ging mee. In Guadalajara werkte wij met een super gemotiveerd team ITESO studenten aan een één-dags-evenement, persconferentie en presentatie. In New York waren we te gast in Ludlow House, een exclusieve leden-club, waar we de eerste Human Rights Tattoo kunstwerken verkochten. Inmiddels zijn we over de helft en hebben we 3458 mensen uit 63 landen getatoeëerd.

Over Human Rights Tattoo

Misschien is dit wel het grootste levende kunstproject van Tilburgse bodem. Sinds 2012 tatoeëert Human Rights Tattoo de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens wereldwijd op 6773 mensen. Samen vormen de deelnemers een wereldwijde community met Tilburg als het kloppende hart. Human Rights Tattoo is een initiatief van Sander van Bussel, kunstenaar en oprichter van kunstenaarscollectief Tilburg Cowboys. Sinds het allereerste begin werkt Toffey mee aan Human Rights Tattoo en als het aan ons ligt maken alle 6773 letters ook af.

Lees verder
BY: BY: Toffey

Brabant C

1 december 2016
0
Toffey

Toffey en Brabant C slaan de handen ineen. De eerste culturele snackjes van onze hand werden gepresenteerd tijdens het partner event van Brabant C bij Social Label in Den Bosch. Toffey ontwikkelde nieuwe visitekaartjes, een showreel en de presentatie.

Lees verder
BY: BY: Toffey

Jump the Fence @ Aus Berlin Festival

26 november 2016
0
Toffey

Op zaterdag 26 november vond de vierde editie van Aus Berlin Festival plaats. Speciaal voor deze editie werd de Koepelhal van de Tilburgse Spoorzone omgetoverd tot Spreepark, het verlaten attractiepark in Berlijn. Geheel in thema feestte liefhebbers op de beste elektronische muziek van DJ’s uit Berlijn tot in de vroege uurtjes. Toffey ontwikkelde de campagne.

Lees verder
BY: BY: Toffey

Some Shorts is online!

15 november 2016
0
Toffey

The brand new website van Some Shorts is in de lucht! Some Shorts distribueert korte films. Hele vette kortjes. Check it out! > www.someshorts.com

Beeld: In Kropsdam Is Iedereen Gelukkig

Lees verder
BY: BY: Toffey

De Tilburgse muurkrant is het Stuk van het Jaar 2016!

1 november 2016
0
Toffey

Afgelopen zaterdagavond 29 oktober vond de Nacht van de Geschiedenis plaats in het Rijksmuseum in Amsterdam. De perfecte gelegenheid om ook het Stuk van het Jaar 2016 uit te reiken! De prijs voor het meest bijzondere archiefstuk. Het afgelopen jaar adviseerde Toffey de Stuk van het Jaar commissie over hun campagne. Wauw, wat hebben ze dat goed gedaan en wauw, wat een bijzondere archiefstukken zijn er boven water gekomen!

Boegbeeld van de campagne was schrijfster Rosita Steenbeek. Zij was in het Rijksmuseum aanwezig om de prijs uit te reiken en vertelde de aanwezigen over haar bijzondere ervaringen met het Vaticaanse archief. Met ruim 7000 stemmen is de inzending van het Regionaal Archief Tilburg als de winnaar van de verkiezing van Stuk van het Jaar 2016 uit de bus gekomen. Verzetskrant De Luistervink van Stadsarchief Vlaardingen en een Van Nelle-affiche van Stadsarchief Rotterdam eindigden op de tweede en derde plaats.

Lees verder
Toggle This
  • logo-inlog
  • Burgemeester Brokxlaan 8-84, 5041 SB, Tilburg | koffey@toffey.nl | www.toffey.nl
    Niki +31 (0)6 45 21 11 26 | Nino +31 (0)6 36 33 67 21 | Laura +31 (0)6 51 21 60 85