Dutch Chili Fest

Op zondag 10 september 2017 vindt de zesde editie van Dutch Chili Fest plaats in het Klokgebouw Eindhoven. Dutch Chili Fest is het enige Nederlandse festival dat geheel in het teken staat van de chilipeper. Op het pittigste festival van de lage landen bieden professionals en amateurs hun heet gepeperde producten aan op de markt, zijn er wedstrijden om te bepalen wie de grootste portie pittigheid aankan, is er cutting edge music en natuurlijk een uitgebreid aanbod van lekker eten.

Time to spice it up!
Met een extra hal in het Klokgebouw, een nieuwe mascotte (Sergeant Pepper) en vernieuwd programma is Dutch Chili Fest toe aan de volgende stap. Het pittigste festival van het Zuiden heeft de ambitie om in 2017 flink te groeien. Om de groei te behalen moeten ook de marketing en communicatie een professionaliseringslag maken. Zonder de Eindhoven rock city scene te verliezen zet Dutch Chili Fest in op een verbreding van de doelgroep.

Toffey on fire
De Toffies zetten hun tanden in de campagne rondom Dutch Chili Fest. Wij gaan ervoor zorgen dat het juiste publiek de weg naar Dutch Chili Fest weet te vinden. Op het gebied van social media is er winst te behalen, de online community kan nog flink groeien. Toffey ontwikkelt daarom een social media strategie waarbij verschillende kanalen worden ingezet voor diverse doelgroepen. Deze content vormt de basis en zorgt voor continuïteit op de kanalen. Aanvullend zorgen we voor een overzichtelijke invulling van de website, met scherpe copy en aantrekkelijke beelden. Tot slot draagt Toffey nog bij aan de PR-strategie en het benaderen van regionale en (inter)nationale contacten.