Wij zijn creatieve campagnemakers. Toffey werkt aan ideeën die gezien moeten worden. We geven vorm aan merkwaardige initiatieven en verbinden deze met het juiste publiek. Campagnes die blijven plakken. Typisch Toffey.

Aus Berlin

2 september 2016
0
Toffey

Details

fullsizerender-1

Aus Berlin
Op zaterdag 26 november vindt de vierde editie van Aus Berlin Festival plaats. Speciaal voor deze editie wordt de Koepelhal van de Tilburgse Spoorzone omgetoverd naar Spreepark, het verlaten attractiepark in Berlijn. Geheel in thema dansen liefhebbers op de beste elektronische muziek van DJ’s uit Berlijn.

Spreepark is een verlaten attractiepark. Een plek voor avonturiers. Een spookstad waar het reuzenrad eenzaam bovenuit steekt en waar de wagentjes van de achtbaan nog steeds staan te wachten op een plek in de remise. Een illegale plek met strenge beveiliging. Een plek die zo verboden is dat het interessant is. Een plek waar je jezelf kan zijn en je de gekste avonturen meemaakt.

ausberlinmockup

Jump the Fence!
In lijn met het thema bedacht Toffey de Jump the Fence-campagne. We pasten de identiteit van Aus Berlin hierop aan, optimaliseerden de website, voorzien Aus Berlin van drukwerk, bedachten een VR-cardboard actie, dragen zorg voor de PR en begeleiden de registratie tijdens het festival.

Virtual Reality
Tijdens Aus Berlin ervaren de bezoekers wat deze verboden plek zo interessant maakt. Maar dan moet je wel eerst over het hek klimmen. Om alvast een sneak peak te even wat deze vette plek, bedacht Toffey een virtual reality-actie. Alle Early Bird-kopers ontvingen dit jaar een gratis exemplaar van het Aus Berlin Virtual Reality Cardboard. Iedere maand stond een 360-video klaar, waarmee Aus Berlin je alvast meenam naar het Spreepark. Via deze video’s werd ook de line-up bekend gemaakt en werden er andere sneak peeks prijsgegeven.

www.ausberlin.nl

Deel dit artikel:

Toggle This
  • logo-inlog
  • Burgemeester Brokxlaan 8-84, 5041 SB, Tilburg | koffey@toffey.nl | www.toffey.nl
    Niki +31 (0)6 45 21 11 26 | Nino +31 (0)6 36 33 67 21 | Laura +31 (0)6 51 21 60 85