Wij zijn creatieve campagnemakers. Toffey werkt aan ideeën die gezien moeten worden. We geven vorm aan merkwaardige initiatieven en verbinden deze met het juiste publiek. Campagnes die blijven plakken. Typisch Toffey.

Brabant C

16 december 2016
0
Toffey

Details

data5341570

Brabant C
Brabant C is in februari 2015 gestart. Nu, ruim anderhalf jaar later, zijn de eerste resultaten zichtbaar. Op 1 december 2016 vindt het allereerste Brabant C Partner Event plaats. Een goed moment om de eerste resultaten te laten zien en daar draagt Toffey een steentje aan bij.

Brabant C investeert in cultuur
Met het investeringsfonds Brabant C stimuleert de provincie dat in de toekomst in Brabant meer kunst en cultuur van nationaal en internationaal niveau te zien én te beleven is. Brabant C heeft drie kerntaken: het verbinden van de personen en organisaties achter culturele initiatieven, het aanjagen van kansrijke initiatieven en het financieren van bijzondere culturele projecten.

maitedelorenzobollen_woohahfest2015_0278

Spot on
In anderhalf jaar tijd werkte Brabant C aan een indrukwekkend portfolio met ruim 35 initiatieven. Film De Helleveeg won twee Gouden Kalveren, Woo Hah! en DIT Fest werden bij de European Festival Awards als Newcomer of the Year genomineerd, VPRO Medialab werd met De Volmaakte Mens genomineerd voor Prix Europa en verschillende kranten schreven lovende recensies over onder andere Breda Photo, Woo Hah! en LIGHT. Spectaculaire resultaten die (voor een deel wellicht) niet behaald werden zonder de steun van Brabant C. Tijd om de eerste resultaten van Brabant C in de spotlights te zetten.

Projecten in de hoofdrol
Toffey werkte aan een showreel, een presentatie en nieuwe visitekaartjes voor Brabant C. In een videopresentatie (showreel) van tweeëneenhalve minuut neemt Brabant C je mee langs alle projecten van de afgelopen anderhalf jaar. De compilatie van videomateriaal en fotografie zorgen voor een indrukwekkend geheel. Een portfolio om trots op te zijn. Dit showreel sluit af met een blik op de toekomst. Er is tijd én geld beschikbaar, maar hoe geven we hier in samenwerking invullen aan?
Ook maakte Toffey een beeldende presentatie die ingezet werd op het Brabant C Partner Event en in Brazilië, waar Brabant C was uitgenodigd voor een conferentie. De vraag om nieuwe visitekaartjes vult Toffey in door gebruik te maken van de mooiste beelden uit het portfolio van Brabant C. In een eerste oplage van twaalf versies laat Brabant C hiermee een super divers portfolio zien, met (internationale) allure.

Deel dit artikel:

Toggle This
  • logo-inlog
  • Burgemeester Brokxlaan 8-84, 5041 SB, Tilburg | koffey@toffey.nl | www.toffey.nl
    Niki +31 (0)6 45 21 11 26 | Nino +31 (0)6 36 33 67 21 | Laura +31 (0)6 51 21 60 85