Wij zijn creatieve campagnemakers. Toffey werkt aan ideeën die gezien moeten worden. We geven vorm aan merkwaardige initiatieven en verbinden deze met het juiste publiek. Campagnes die blijven plakken. Typisch Toffey.

De ASN Bank Wereldprijs

2 september 2016
0
Toffey

Details

01

Slimme ideeën voor een betere wereld. Toffey ondersteunt de ASN Bank met haar campagne voor de ASN Bank Wereldprijs.

De ASN Bank
De ASN Bank biedt jonge ondernemers met slimme ideeën voor een betere wereld een vliegende kans. Dat vindt Toffey een goede zaak en een kans om met oud-collega Toffie Milou samen te werken laten we natuurlijk niet schieten.

Wervelende wervingscampagne
Iedereen met een slim idee kan zich opgeven voor de ASN Bank Wereldprijs. Maar hoe bereik je die  knappe koppen met slimme ideeën? En misschien nog wel belangrijker, hoe zorg je dat ze hun idee daadwerkelijk insturen? De campagne lag al op de plank. Toffey droeg haar steentje bij door de campagne voor de ASN Bank Wereldprijs aan te scherpen en te verstevigen.

Een Wereldprijzen Pakket
Na een wervelende wervingscampagne dient er gestemd te worden. Toffey ontwikkelde hiervoor een wereldprijzen-pakket. Stemmers maken kans op een pakket vol producten en diensten van oud-deelnemers aan de ASN Bank Wereldprijs. De prijs dient tevens als een Wall Of Fame want niet de minste merken, onder andere Tony Chocolonely, Fairphone, Dopper, Toms en Fjall Raven zijn vriend van de wedstrijd voor mensen met slimme ideeën. De winnaar van de publieksprijs krijgt 1 euro per uitgebrachte stem tot een maximum van 5.000 euro. Veel stemmen levert dus een flinke prijs op.

Ondersteuning, conceptontwikkeling en ontwerp
Voor De ASN Bank Wereldprijs ontwikkelden wij: wereldprijzen-pakket, een flink aantal banners, Instagram strategie. Maar vooral dachten we mee over de campagne en waren we een sparringpartner.

Deel dit artikel:

Toggle This
  • logo-inlog
  • Burgemeester Brokxlaan 8-84, 5041 SB, Tilburg | koffey@toffey.nl | www.toffey.nl
    Niki +31 (0)6 45 21 11 26 | Nino +31 (0)6 36 33 67 21 | Laura +31 (0)6 51 21 60 85