Ticket to Tilburg

1 / 7
Andere projecten

Tilburg is altijd geopend!

Van Amsterdam tot Hilversum, iedere zelf respecterende stad doet aan citymarketing. De kracht van Tilburg ligt niet aan de oppervlakte. Als je van Tilburg wilt houden moet je het ontdekken. Als absolute Tilburg-fans helpen we Citymarketing Tilburg om het beste van Tilburg aan de wereld te laten zien. Dit deden we onder meer met Tilburg Quartets, Tilburg Studentenspel en met diverse PR stunts.
Inmiddels is Toffey medeverantwoordelijk voor de uitrol van Ticket to Tilburg; het spiksplinternieuwe vlaggenschip van Tilburg, bedacht en ontworpen door reclamebureau Kessels Kramer. Gewapend met zes kernwaarden prikkelt Ticket to Tilburg bewoners, bezoekers, ondernemers en studenten om voor Tilburg te kiezen. Hoe? Daar weet Toffey wel raad mee.

Iedereen is welkom!

Tilburg is altijd geopend en er is altijd wel iets te doen. Voor iedereen. Ticket to Tilburg daagt bezoekers, bewoners, studenten en ondernemers uit zich onder te dompelen in de stadsgeheimen van Tilburg om zo de stad met de meest uiteenlopende programmering van Nederland te ontdekken. Om Tilburg aan te prijzen als vestigingsstad is Make it in Tilburg gelanceerd. Om studenten en toekomstige studenten te faciliteren ontwikkelen we sub-brand Student in Tilburg, een slim platform met daarop alles dat het studentenleven te bieden heeft. Toffey is verantwoordelijk voor het grafische ontwerp en activatie van alle drie de platforms Ticket to Tilburg, Student in Tilburg en Make it in Tilburg.