Stel je mag één vraag aan de toekomst stellen… wat zou je dan willen weten?

Dear Future, strijkt neer in Tilburg. De vijfde editie van dit jaarlijks terugkerend showcase festival vindt van 23 tot en met 29 september 2017 plaats in de Spoorzone en in het centrum van Tilburg. Als resultaat van vier edities European Social Innovation Week, is het een evenement voor sociale vernieuwers uit heel Europa. Een evenement voor vragenstellers, denkers, visionairs en innovators uit alle lagen van de bevolking. Ook zo nieuwsgierig naar de toekomst? Wij wel!

Dear Future, what will you look like?
Waar de European Social Innovation Week vooral een expertmeeting was, gaat Dear Future, verder. Met een festival, conferenties, expo’s en een award is het programma een stuk uitgebreider en gericht op een menselijke toekomst. De festivalcomponent van Dear Future, biedt de kans om een breder publiek te trekken en niet alleen experts. Om dat publiek naar Dear Future, te trekken, ging Toffey aan de slag met een dazzling campagne. Een campagne om vooral de millennial aan te spreken, maar ook een campagne waar ook de rest van de veelzijdige Dear Future, achterban zich in kan vinden. De campagne zet aan tot nadenken. Nadenken over je eigen toekomst. Niet over technologische of maatschappelijke trends die we misschien tegenkomen in het verschiet, maar juist wat de toekomst voor jou in petto heeft. Met een aantal opmerkelijke individuen op de poster en prikkelende copy is de Dear Future, campagne tot stand gekomen.

Voor de Dear Future, campagne werkte Toffey samen met niemand minder dan:

Fotografie: Rachel Schraven (Rachel Photography)
Styling: Lois van Galen Last (Olive Dahl)
Hair & Make-up: Tynke Jeeninga

Naast de campagne verzorgt Toffey alle marketingactiviteiten voor Dear Future,: identiteitsontwikkeling, bouwen en onderhouden van de tweetalige website, content social kanalen, PR, abri-campagne en city dressing, signing en publicaties zoals het programmaboekje.