Wij zijn de Toffies. We weten waar we goed in zijn en brengen verschillende expertises samen voor het perfecte eindproduct. We laten ons inspireren door merkwaardige initiatieven en werken samen met getalenteerde fotografen, ontwerpers, animators, videomakers en freelancers.

Wij zijn creatieve campagnemakers. We geven vorm aan opvallende ideeën en verbinden deze met het juiste publiek. Campagnes die blijven plakken. Typisch Toffey.

Toffey werkt voor mensen met ideeën die het verdienen om gezien te worden. Wij ontwikkelen communicatiestrategieën die van deze ideeën werkelijkheid maken en zetten ze op de juiste manier in de markt. We hebben een duidelijk doel voor ogen en zijn altijd op zoek naar opvallende resultaten. We weten waar we goed in zijn en brengen verschillende expertises samen voor het perfecte eindproduct. We werken hiervoor met getalenteerde ontwerpers, animators, videomakers, fotografen, stagiaires en freelancers.

De Toffies.

Toffey is Niki, Nino en Laura maar je mag ons de Toffies noemen. Ons kantoor staat in Tilburg maar daar wonen we niet. Samen ontwikkelen we strategieën en campagnes, daarbij hebben we onze eigen expertises. Niki is onze brandmanager uit Eindhoven met een Marokkaanse schoenenhandel on the side. Nino is onze digitale media expert en vormgever uit Den Bosch. Laura pendelt dagelijks tussen Utrecht en Tilburg en is Toffey’s tekstschrijver, PR-persoon en VJ.

Maar Toffey is meer. Stagiaires Merel en Iza zijn ook vier dagen per week bij Toffey te vinden! Merel studeert Communicatie & Multimedia Design aan Avans Hogeschool in Breda en gaat de komende periode aan de slag als onze stagiaire Visuele Communicatie. Iza, import Rotterdamse, is voor haar studie International Lifestyle Studies naar Tilburg uitgeweken.

 

Toggle This
  • logo-inlog
  • Burgemeester Brokxlaan 8-84, 5041 SB, Tilburg | koffey@toffey.nl | www.toffey.nl
    Niki +31 (0)6 45 21 11 26 | Nino +31 (0)6 36 33 67 21 | Laura +31 (0)6 51 21 60 85