Under construction: Station 88

Heb je dat rood, wit, blauw ingepakte gebouw gezien in de Tilburgse Spoorzone? Dat gebouw pal naast het station? Dat is Station 88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Begin 2018 openen de deuren voor ondernemers in Midden-Brabant en Toffey draagt daar een steentje aan bij.

Vind je weg in Tilburg
Midden-Brabant en Tilburg in het bijzonder hebben een goed vestigingsklimaat. Midden op de industrie-as Breda/Venlo, en midden in de Benelux. Er zijn veel ondernemende en creatieve bewoners, veel studenten, jong talent en lage vierkante meter prijzen. Maar hoe vind je je weg? Station 88 biedt je de kans om je als ondernemer te ontwikkelen. Met een fysieke plek, een activiteitenprogramma, een online platform met relevante ondernemersinformatie, ruimte voor startende bedrijven en kantoorfaciliteiten helpt Station 88 je verder op weg.

Identiteit en website
Om ervoor te zorgen dat ondernemers en dienstverleners op de hoogte zijn van Station 88, neemt Toffey de marketing voor haar rekening. In de eerste fase schakelden we de hulp in van Lawless & Lotski om een identiteit te ontwikkelen. De volgende stap is het online platform, ook dat doen we in samenwerking met Lawless & Lotski. Na de realisatie van het online platform kijken we naar de signing van het pand en gaan we actief campagne voeren.

HOI
In de campagne rondom Station 88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie (HOI) willen we verschillende groepen ondernemers aanspreken. HOI leent zich daar perfect voor. Op dit moment zijn we deze campagne aan het ontwikkelen.

Partners: Lawless & Lotski en Kragt Groep