Werken bij

Toffey is altijd op zoek naar talent van de bovenste plank. Makers, schrijvers, (be)denkers en doeners waarmee wij gedurfde totaalcampagnes neerzetten. Campagnes die blijven plakken.
Heb jij gevoel voor plakkende campagnes? Neem dan contact met ons op.

Ben jij de nieuwe Toffie?

Een Toffie staat bekend om zijn of haar talenten. Toffies zijn doorzetters, werken graag samen maar zijn ook zelfstandig, ze zijn initiatiefrijk, daadkrachtig, ondernemend, resultaatgericht en niet bang voor verantwoordelijkheid. Zo nu en dan duikt een Toffie ook graag de kroeg in met collega’s! Toffey is op zoek naar twee killer-stagiair(e)s. Vanaf 1 februari 2019 is er plek voor een uitblinker op het gebied van marketing & communicatie én een visuele virtuoos. Reageren kan tot 5 december 2018.

Zou jij weleens een echte Toffie kunnen zijn? Lees dan vooral verder!

Over Toffey

Wij zijn creatieve campagnemakers. Wij bedenken en ontwikkelen campagnes voor organisaties met toffe ideeën. Dit doen we bijvoorbeeld voor Human Rights Tattoo, Kunstbende, Kaapstad, Festival Circolo, Bevrijdingsfestival Brabant, Doloris en Marketing Tilburg.

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Als Marketing & Communicatie Toffie heb je een groot gevoel voor taal. Je schrijft wervend en foutloos. In het Nederlands of in het Engels maakt voor jou niet uit. Bellen, mailen, tweeten, posten, grammen, snappen, jij kent en kunt het allemaal. Verantwoordelijkheid schrikt jou niet af en geen opdracht is je te gek. Je weet hoe je projecten aan moet pakken en als je er even niet uit komt dan zorgt je doorzettingsvermogen en vindingrijkheid ervoor dat het uiteindelijk altijd op zijn pootjes terecht komt. Snap je?

– HBO of WO-niveau
– Perfecte beheersing van Nederlands en Engels
– Kennis van social media
– Affiniteit met kunst en cultuur
– Geïnteresseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van campagnes

Wij bieden.

Een werkplek in een jong team in de Spoorzone van Tilburg. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en je draait mee als volwaardige Toffie. Bij ons geen typische stagiaire-klusjes, je bent onderdeel van ons team en komt met alle facetten van een jong bedrijf in aanmerking.

Herken jij je in dit profiel? Schrijf ons dan snel! Mail je cv en motivatiebrief naar goedele@toffey.nl.

Stagiair(e) visuele communicatie

Wij zoeken een visueel talent waarbij creatieve ideeën door het bloed stromen. Je bent een kei in Photoshop, Indesign en Illustrator. Jij hebt een ver ontwikkeld gevoel voor stijl en je eigen grafische signature. Het organiseren van een fotoshoot, het ontwerpen van een ijzersterke postercampagne of het bedenken en uitvoeren van een videoconcept geven jou een kick. Gifjes, flairen, renderen, shoppen en croppen, je kent en kunt het allemaal. Met jouw inzet wordt alles wat Toffey maakt nóg mooier.

– Relevante MBO of HBO opleiding
– Perfecte beheersing van Photoshop, Indesign en Illustrator
– Affiniteit met fotografie en video.
– Gevoel voor stijl en esthetiek.

Wij bieden.

Een werkplek in een jong team in de Spoorzone van Tilburg. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en je draait mee als volwaardige Toffie. Bij Toffey geen typische stagiaire-klusjes, je bent onderdeel van ons team en komt met alle facetten van een jong bedrijf in aanmerking.

Herken jij je in dit profiel? Waar wacht je dan nog op? Schrijf ons! Mail je cv, portfolio en motivatiebrief naar goedele@toffey.nl.