Werken bij

Toffey is altijd op zoek naar talent van de bovenste plank. Makers, schrijvers, (be)denkers en doeners waarmee wij gedurfde totaalcampagnes neerzetten. Campagnes die blijven plakken.
Heb jij gevoel voor plakkende campagnes? Neem dan contact met ons op.
Toffie met scherpe pen gezocht!
Vanaf 1 september 2018 is er plek voor een killer-stagiair(e) bij Toffey.

Een Toffie staat bekend om zijn of haar talenten. Toffies zijn doorzetters, werken graag samen maar zijn ook zelfstandig, ze zijn initiatiefrijk, daadkrachtig, ondernemend, resultaatgericht en niet bang voor verantwoordelijkheid. Zo nu en dan duikt een Toffie ook graag de kroeg in met collega’s! Toffey is op zoek naar een killer-stagiair(e). Vanaf 1 september 2018 is er plek voor een uitblinker op het gebied van copy, marketing & communicatie.

Zou jij weleens een echte Toffie kunnen zijn? Lees dan vooral verder!

Als copy, marketing & communicatie Toffie heb je een groot gevoel voor taal. Je schrijft wervend en foutloos. In het Nederlands of in het Engels maakt voor jou niet uit. Bellen, mailen, tweeten, posten, grammen, snappen, jij kent en kunt het allemaal. Verantwoordelijkheid schrikt jou niet af en geen opdracht is je te gek. Je weet hoe je projecten aan moet pakken en als je er even niet uitkomt dan zorgt je doorzettingsvermogen en vindingrijkheid ervoor dat het uiteindelijk altijd op zijn pootjes terecht komt. Snap je?

Wij zoeken een enthousiaste stagiair(e) met de volgende eigenschappen:

• Een relevante HBO-/WO opleiding, bij voorkeur in nieuwe media, cultuur en communicatie(wetenschappen) of journalistiek
• Je bent creatief met taal
• Je bent kritisch, werkt nauwkeurig en bent een echte aanpakker
• Je kan je inleven in verschillende doelgroepen en stemt de communicatie daar perfect op af
• Je hebt ervaring of aantoonbare affiniteit met social media als marketingkanaal
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk

Wat bieden wij?

Een werkplek in een jong team in de Spoorzone van Tilburg. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en je draait mee als volwaardige Toffie. Bij ons geen typische stagiaire-klusjes, je bent onderdeel van ons team en komt met alle facetten van een jong bedrijf in aanmerking.

Solliciteren

Is bovenstaand jou op het lijf geschreven? Mail dan jouw cv en motivatiebrief naar koffey@toffey.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Goedele Smeulders: goedele@toffey.nl.