fbpx

Onvergetelijke
liveshows.

Bij 013 Poppodium vinden ze het heel normaal om topkwaliteit te bieden. Heel gewoon dat ze alles tot in de puntjes afstemmen op de wensen van bezoekers en artiesten. Heel vanzelfsprekend dat ze alle bezoekers in vervoering brengen. Maar bij 013 krijg je ook iets ónverwachts. Verrassende en intense kippenvelbelevingen. Up close ontmoetingen tussen fans en muzikanten die onder de huid kruipen en die hen voor altijd bijblijven.

We want more!

013 is steeds vaker the talk of the town met grote successen als WOO HAH! en Roadburn. Maar vergeet de bijna 300 zelfprogrammeerde evenementen per jaar niet, die 013 een gezicht geven tot ver buiten de stad. Toffey en 013 sloegen de handen stevig ineen om die toekomst verder vorm te geven. Als merk- en campagnepartner houdt Toffey 013 fris. In alle middelen en momenten. Van social media inzet tot aankleding van het pand en van zichtbaarheid op festivals tot advertenties online.

Rock solid communicatie

Met lef laten we muziekfans, artiesten, boekers, collega-podia en de rest van de wereld zien wat 013 hier in Tilburg in hun mars heeft. Dat doen we nooit met arrogantie of roekeloos maar altijd zelfverzekerd, weloverwogen en vol trots. We durven scherpe keuzes te maken in woord en beeld. Tonen lef in hoe we 013 als merk positioneren. En gebruiken innovatie, verrassing en experiment als tools in onze marketingstrategie.

Meer weten over dit project?