fbpx

Brabant
= Cultuur.

Een provincie bomvol creatieve gangmakers, voorlopers in internationale topcultuur. Hoe geef je vorm aan het culturele ecosysteem van Brabant waar Brabant C als Investeringsfonds voor cultuur en creatieve industrie in investeert? Geen high brow bedoeling voor de happy few maar taal die iedereen begrijpt. Toffey ontwikkelt een beeldtaal die de creatieve energie van Brabant voelbaar blootlegt.

Cultuur fanatics

Uniek in Brabant en herkenbaar in de wereld. Geïnspireerd door de fanclub cultuur in de sportwereld ontwikkelen we Brabant = Cultuur. Een campagne waarmee we de trots van Brabanders op hun culturele helden naar een nieuw niveau tillen. Met grote fanzines, fan-koppen en fan-sjaals voeden we het vuur van een groeiende groep cultuur fanatics.

Fotografie: Willeke Machiels

Voor de kunst

Brabant C versterkt en vergroot het kunst en cultuuraanbod van Brabant om daarmee de nationale en internationale aantrekkingskracht van Brabant te vergroten. Brabant C versterkt het cultuursysteem en draagt bij aan vernieuwing van financiering in cultuur. Samen met Brabant C zeggen we bij Toffey doei tegen saai en zwaaien grauw lekker uit. Geef ons maar een onsje creativiteit méér.

Meer weten over dit project?