fbpx

We hebben een
clubje opgericht.

Wat als… Je alles al zou weten? Je nooit meer verrast zou worden? Je smaak door de jaren heen altijd hetzelfde zou blijven? Je nooit meer zou twijfelen of je iets eigenlijk wel mooi vindt? Saaaaaaai! De Poster Scouts houden je blik fris en je muren cool. Ontvang elke twee maanden een poster thuis, speciaal gemaakt voor De Poster Scouts door de beste Nederlandse illustratoren en ontwerpers.

Poster post!

Je kent ons als campagnemakers, merkbouwers, ontwerpers en typmiepen. Daar hebben we een nieuwe dimensie aan toegevoegd: clubleiders. Ontdek op de website de makers die aangesloten zijn bij onze club. Maar wees gerust. De uiteindelijke print die jij krijgt blijft een verrassing totdat deze bij jou thuis uit de koker rolt.

Join the club!

Wij zijn op zoek naar liefhebbers die samen met ons op avontuur gaan. Op zoek naar het onbekende. Met een wisselende club van makers proberen we je elke twee maanden te verrassen met een stukje kunst in de vorm van een poster. Wil je samen met ons dit avontuur aangaan? Word dan lid van de club.

Meer weten over dit project?