fbpx

Zuurstof
voor de stad.

Tegenwoordig lijkt de oneindig diverse wereld soms alleen maar te vervlakken. Leggen de onverwachte, onalledaagse en tegendraadse routes het steeds vaker af tegen de veilige, kleurloze middenweg. Wordt de broodnodige lange termijn te vaak op de lange baan geschoven. Stadsschouwburg Nijmegen & Concertgebouw 
 De Vereeniging gaat hier dwars tegenin.

We bouwen een brug.

Stadsschouwburg Nijmegen & Concertgebouw De Vereeniging is in beweging. Van vastgeroest naar vastberaden. Van laf naar lef. Van timide naar trots. Van kleurloos naar kleurrijk. Toffey bouwt die brug. Een brug die mensen, culturen, expertises en gebouwen met elkaar verbindt. Wij gaven Stadsschouwburg Nijmegen & Concertgebouw De Vereeniging een sterk en zelfverzekerd merk.

Overdonderend maar duidelijk.

De statements, koppen, teksten en activerende boodschappen van Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging zijn spannend, kort, krachtig en persoonlijk. De lezer mag een klein beetje in verwarring gebracht of op het verkeerde been gezet worden, maar de copy is nooit vervreemdend, afstandelijk of vaag. We houden het prikkelend maar inhoudelijk.

Meer weten over dit project?