fbpx

Surrealistisch kunstdoolhof mét rooftopbar.

Doloris is de grote droom van vriend en collega Joep van Gorp. Een doolhof gebouwd door kunstenaars met rooftopbar en restaurant midden in de stad. Een project met de potentie hoge ogen te gooien bij bezoekers van over de hele wereld. Hoe geef je vorm aan een merk van een product dat nog niet gerealiseerd is? Hoe zet je een ervaring in de markt die nog niemand beleefd heeft en dat zonder te veel weg te geven? Een uitdaging waar Toffey graag haar tanden in zet.

Hey…It’s me

Doloris nodigt je uit haar universum te betreden. Een mysterieuze vrouw met alleen een stem. “Hoe stiller je wordt, hoe meer je ziet”. Er is geen begin en geen einde, alle wegen leiden naar nergens. Doloris prikkelt het zelfbewustzijn, de verbeelding en de nieuwsgierigheid van de bezoeker. De bijpassende rooftopbar staat garant voor zon, een biertje en uitzicht op de skyline van de stad. Buiten een terras van 300 vierkante meter, streetfood uit de hele wereld op de kaart en in de weekenden kan er tot 2.30 worden gedanst.

Gastronomic bliss from
all over the world awaits.

Maak een reis om de wereld en geniet van heerlijke streetfood gerechten en bruisende cocktails. Doloris’ Rooftop is de grootste rooftopbar van de Benelux. Op 20 meter hoogte geniet je van de ondergaande zon en uitzicht over de skyline van de stad!

Meer weten over dit project?