fbpx

Een nieuwe kijk
op circus.

Circus is de spannendste en meest spectaculaire cultuurvorm die wij kennen. We eren met liefde haar rijke verleden en houden een open blik naar de toekomst. Want dat circus iets van het verleden is, daar zijn wij het absoluut mee oneens. Sterker nog, circus is relevanter dan ooit. Door het presenteren van nieuw circus geeft Festival Circolo de bezoekers een nieuwe kijk op circus én op de wereld. Nooit met een opgeheven vingertje, maar altijd door de kracht van verbazing en verwondering. Jaarlijks voeren we samen campagne en gaan we voor high-brow, maar voor open monden.

Toffey ❤ Circus

Wij houden van de onmogelijkheid van circus. Heb je weleens geprobeerd op je handen te lopen? Of een dubbele salto te maken? Best lastig. Maar circusartiesten laten het eruit zien als een fluitje van een cent. Het is niet normaal. Festival Circolo is super trots dat ze elk jaar deze artistieke topsporters mogen verwelkomen. Om daarna weer met open mond te aanschouwen wat ze doen. 

Festival Circolo

Home of the brave

Festival Circolo geeft artistieke topsporters, grensverleggers, waaghalzen en doorbijters een podium. Maken stemmen hoorbaar die gehoord moeten worden en die wij ten volste onderschrijven. Op Festival Circolo ontdek je hoe buitengewoon mensen en hun verhalen zijn. 

Meer weten over dit project?