fbpx

Win een artiestenbestaan.

Toffey heeft het Kunstbende virus flink te pakken. Met jaren ervaring als vaste partner van Kunstbende heeft Toffey de Generatie Z goed leren kennen. Een fascinerende doelgroep (13 t/m 18 jaar) omdat deze generatie wordt gezien als de meest ongrijpbare, expressieve, nieuwsgierige en vooruitstrevende generatie in de geschiedenis. Toffey kiest voor “echtheid” in de campagne. Geen geënsceneerde plaatjes, maar jong creatief talent in de hoofdrol.

What’s happening


Met de Rabobank als hoofdsponsor en Lowlands als de spraakmakende partner brengt Kunstbende het artiestenbestaan naar een nieuw niveau. De komende jaren wil Kunstbende meer impact maken. Daarbij worden acht boegbeelden (bekende artiesten) aangetrokken die hun bekendheid inzetten om meer aandacht voor Kunstbende te genereren. Een unieke kans die we slim moeten benutten. Hoe kan Kunstbende de impact vergroten en een nieuwe generatie jonge talenten aan zich binden? Een prikkelende vraag die Toffey op het lijf geschreven is.

Klub Kunstbende

Meedoen is belangrijker dan winnen. Ja, het is spannend om aan Kunstbende mee te doen. Daarom positioneren we Kunstbende niet als een wedstrijd vol met concurrenten, maar juist als een groot warm en uitdagend bad vol gelijkgestemden. Een club waar je bij wil horen en waar iedereen welkom is. Van kinds af aan word je geleerd om in de pas te lopen. Kunstbende helpt je om uit de pas te stappen. Iedereen is uniek. En dat vinden we juist gaaf.

Meer weten over dit project?