fbpx

De kracht van
verbeelding.

Kunstloc Brabant gelooft in de ongekende kracht van verbeelding. En in de rol van kunst en cultuur als voedingsbodem voor nieuwsgierigheid, verbazing, innovatie en vernieuwing. Verbeelding verrijkt, verruimt en vergroot. Verbeelding zet mens en omgeving in beweging. Transities die overal in Brabant te vinden zijn. Niet alleen in het landschap maar ook op het gebied van duurzaamheid, energie, zorg, onderwijs en leefbaarheid.

Cultureel ondernemerschap

Of je nu een maker (professionele kunstenaar) of mogelijkmaker (zzp’er of vertegenwoordiger van een culturele instelling) bent, Kunstloc Brabant is er voor je. Met 1-op-1 advies waar jij zakelijk, artistiek én qua marketing iets mee kunt. Maar ook met inspirerende bijeenkomsten, toffe leerprogramma’s en door het delen van relevante kennis en informatie. Wij sloegen de handen met hen ineen voor een brede campagne rondom cultureel ondernemerschap.

Illustraties: Juliana Erazo

Kunstloc Brabant

Cultuureducatie

Maar affiniteit met kunst en cultuur ontwikkelt zich veel eerder. Op school al. Cultuureducatie maakt dat je jezelf en de wereld om je heen ontdekt. Zo ontwikkel je je talent en creatieve vaardigheden. Je maakt kennis met muziek, theater, dans en andere kunstuitingen. Maar je oefent ook in vrij denken en doen. Kunstloc werkt eraan cultuureducatie een vast onderdeel op scholen te maken. En wij helpen hen daarbij.

Fotografie: Parlor

Een gezamenlijke missie

Als kennis- en uitvoeringsorganisatie voor Noord-Brabant zet Kunstloc Brabant zich in voor het brede kunst- en cultuurveld. Van basisschool tot podium, en van professionele maker tot amateurkunstenaar. Ook stimuleren ze de inzet van kunst en cultuur bij maatschappelijke vraagstukken zoals leefbaarheid, duurzaamheid en de zorg. Een belangrijke missie, vinden wij bij Toffey. Daarom ondersteunen we Kunstloc nog met veel meer middelen en op veel meer momenten.

Meer weten over dit project?