fbpx

Redefining
heavy.

Roadburn Festival is uitgegroeid tot Europa’s toonaangevende underground festival voor heavy muziek van alle soorten. Ongelimiteerd door genre, presenteert de Roadburn line-up scene bepalende bands en pioniers naast opkomende artiesten die de grenzen moeiteloos doen vervagen. Een must-attend voor fans van heavy muziek over de hele wereld.

Toffey 🖤 Roadburn

Toffey en Roadburn zijn een meerjarige samenwerking aangegaan. In 2021 vond Roadburn plaats in een aangepast format: Roadburn Redux. Een eenmalig (online) uitstapje, maar vanuit haar vertrouwde locatie: Poptempel 013 in Tilburg. Aan Toffey de eer om in nauwe samenwerking met het Roadburn-team de campagne en identiteit voor deze bijzondere editie te ontwerpen. Voor de edities daarna zetten we onze samenwerking voort een keert Roadburn terug in haar volle glorie.

Scene-defining

Roadburn is als cutting edge festival constant in beweging om heavy te herdefiniëren. Dat betekent voor ons als campagnemakers: wegblijven bij metal clichés. Het nostalgische karakter uit de begin jaren van Roadburn heeft plaats gemaakt voor een vooruitstrevende aanpak – muzikaal en artistiek.

Push the boundaries

Roadburn verlegt de grenzen van de kunst; om uitdagende optredens mogelijk te maken, om samenwerking aan te moedigen en om echte ‘once-in-a-lifetime’ ervaringen te creëren voor iedereen op het festival – of ze nu meedoen vanuit het publiek of op het podium.

Meer weten over dit project?