fbpx

It All Starts
With Your Voice

Caleidoscopisch operagezelschap Silbersee geeft stem aan de uitdagingen van deze tijd en besteedde met haar muziektheaterproducties al meermaals aandacht aan thema’s als inclusie, artificiële intelligentie en ecologie. Silbersee streeft ernaar om uiterlijk in 2027 een klimaatpositief productiehuis te zijn. Maar er klinken meer geluiden in de wereld van nu. Samen met Silbersee ontwikkelde Toffey de campagne én het online community platform ‘It All Starts With Your Voice’ en gaan we actief op zoek naar de stem van het publiek.

Speak up

Iedereen die zich geroepen voelt kan een audio-opname achterlaten met daarin een boodschap, een wens, een oerkreet, een (zelfgeschreven) tekst of een lied. Zo ontstaat er een verzameling aan klanken van mensen die zich (creatief) willen uitspreken maar dat eerder misschien niet durfden. Silbersee zal zich in de toekomst laten inspireren door de diversiteit aan inzendingen.

Silbersee

Video: Guus & Frank – Kern Koppen |  Fotografie: Bowie Verschuuren

Online community

Ieder mens heeft een stem. En waar de een ‘m gebruikt als operazangeres of marktkoopman, is de ander misschien minder uitgesproken. Met ‘It All Starts With Your Voice’ bouwen we samen met Silbersee aan een online community platform waarop iedereen zich geroepen voelt zijn, zijn of haar stem achter kan laten in de vorm van een gesproken pleidooi, een schreeuw, een droom, een (protest)lied of een zelfgecreëerde klank.

Campagnevoeren voor
een nieuwe wereld

Met de campagne ‘Speak up’ brengen we het platform de komende jaren onder de aandacht en hopen we een grote verscheidenheid aan stemmen op te halen. Want de ambities van Silbersee zijn groot. Als voortrekker en vernieuwer wil Silbersee voorop lopen in het veld. Niet alleen op artistiek, maar ook op maatschappelijk vlak.

Over Silbersee

Silbersee is geworteld in opera, maar met de ramen en deuren wijd open voor eigenzinnige talenten uit de meest uiteenlopende genres en disciplines. Met de stem als oer-instrument geeft het gezelschap klank aan dat wat gehoord moet worden. Uiterlijk in 2027 wil Silbersee een klimaatpositief productiehuis zijn dat geen enkel negatief effect meer heeft op milieu, op grondstoffenvoorraden en op de samenleving. Silbersee is te vinden op kleine en grote podia, festivals en op onverwachte binnen- en buitenlocatie. Laat ook jouw stem achter op speakup.silbersee.com.

Meer weten over dit project?