fbpx
Stage lopen bij Toffey

Stagiair(e) marketing & communicatie

Toffey is op zoek naar een killer-stagiair(e). Vanaf 1 februari 2021 is er plek voor een uitblinker op het gebied van marketing & communicatie. Reageren kan tot 1 december 2020.

Als marketing & communicatie Toffie heb je een groot gevoel voor taal. Je schrijft wervend en foutloos. In het Nederlands of in het Engels, het maakt voor jou niet uit. Bellen, mailen, tweeten, posten, grammen, snappen, jij kent en kunt het allemaal. Verantwoordelijkheid schrikt jou niet af. Je weet hoe je projecten aan moet pakken en als je er even niet uitkomt dan zorgt je doorzettingsvermogen en vindingrijkheid ervoor dat het uiteindelijk altijd op zijn pootjes terecht komt.

Over Toffey.

Wij zijn creatieve campagnemakers. Wij bedenken en ontwikkelen campagnes voor organisaties met toffe ideeën. Dit doen we bijvoorbeeld voor Human Rights Tattoo, Poppodium 013, Kaapstad, Festival Circolo, Bevrijdingsfestival Brabant, Doloris en Marketing Tilburg.

Jij:
  • Hebt een relevante HBO/WO opleiding
  • Hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Hebt kennis van social media
  • Bent geïnteresseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van campagnes
  • Hebt affiniteit met kunst & cultuur
Wij:

Bieden jou een werkplek in een jong team in de Spoorzone van Tilburg. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en je draait mee als volwaardige Toffie. Bij Toffey geen typische stagiaire-klusjes, je bent onderdeel van ons team en komt met alle facetten van een jong bedrijf in aanmerking.

Wil jij Toffey’s stagiair(e) marketing & communicatie worden?

Schrijf ons dan snel! Mail je cv en motivatiebrief naar goedele@toffey.nl.

Alle vacatures bekijken