fbpx
Stage lopen bij Toffey

Stagiair(e) visuele communicatie

Toffey is op zoek naar een killer-stagiair(e). Vanaf 1 februari 2021 is er plek voor een visuele virtuoos. Reageren kan tot 1 december 2020.

Wij zoeken een visueel talent waarbij creatieve ideeën door het bloed stromen. Je bent een kei in Photoshop, InDesign en Illustrator. Jij hebt een ver ontwikkeld gevoel voor stijl en je eigen grafische signature. Het organiseren van een fotoshoot, het ontwerpen van een ijzersterke postercampagne of het bedenken en uitvoeren van een videoconcept geven jou een kick. Gifjes, flairen, renderen, shoppen en croppen, je kent en kunt het allemaal. Met jouw inzet wordt alles wat Toffey maakt nóg mooier.

Over Toffey.

Wij zijn creatieve campagnemakers. Wij bedenken en ontwikkelen campagnes voor organisaties met toffe ideeën. Dit doen we bijvoorbeeld voor Human Rights Tattoo, Poppodium 013, Kaapstad, Festival Circolo, Bevrijdingsfestival Brabant, Doloris en Marketing Tilburg.

Jij:
  • Hebt een relevante HBO/WO opleiding
  • Hebt een perfecte beheersing van Photoshop, Indesign en Illustrator
  • Hebt affiniteit met fotografie & video
  • Hebt gevoel voor stijl & esthetiek
  • Hebt affiniteit met kunst & cultuur
Wij:

Bieden jou een werkplek in een jong team in de Spoorzone van Tilburg. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en je draait mee als volwaardige Toffie. Bij Toffey geen typische stagiaire-klusjes, je bent onderdeel van ons team en komt met alle facetten van een jong bedrijf in aanmerking.

Wil jij Toffey’s stagiair(e) visuele communicatie worden?

Schrijf ons dan snel! Mail je cv en motivatiebrief naar goedele@toffey.nl.

Alle vacatures bekijken